
W kuchni wschodniej, szczególnie popularne są mieszanki azjatyckich przypraw. Znajdziemy w nich różnego rodzaju ziela i korzenie, takie jak imbir, kurkumę, kolendrę, kminek, kardamon czy tajską bazylię. Często stosowane są także sosy sojowe, mirin czy ryżowe ocet. Wprowadzają one do dań egzotyczne aromaty i smaki. W japońskiej kuchni przyprawy często są jak najprostsze i najbardziej naturalne, a w chińskiej i koreańskiej większy nacisk kładzie się na pikantność. Niezależnie od regionu, wschodnia kuchnia oferuje nam wiele ciekawych i smacznych opcji.
Firmy według kategorii
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Baza kursów i szkoleń
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Baza organizacji i stowarzyszeń
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Katalog produktów i usług dla każdego
Rejestr usług dla zdrowia i urody